keyboard_arrow_down

 

 

KARRIERE HOS ID®

Giver man dét, man ønsker at få igen, lægger man
grundstenen til en god arbejdsplads

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Har du lyst til at være en del af en spændende branche og en
virksomhed med et stærkt sammenhold?

LÆS OM FÆLLESSKABET HOS ID®

Råmaterialet ligger hos medarbejderen

Råmaterialet i virksomheden er den erfaring og de kompetencer, der ligger hos vores medarbejdere. Dem vil vi gerne passe på.

Vi prioriterer små ting, der styrker vores samarbejde, sammenhold og arbejdsmiljø – elementer, der gør ID® til et trygt og spændende sted at være. Der findes masser af elektroniske redskaber til vidensdeling. Vi supplerer dem imidlertid med at begynde dagen med fælles morgenmad, hvor vi mødes på tværs af afdelinger. I løbet af dagen har alle medarbejdere fri adgang til frisk frugt, kaffe, the og kildevand.

 

Vi modtager kun uopfordrede ansøgninger, hvis de er uploadet i nedenstående link. Send eller e-mail ikke din ansøgning og CV.

Sådan behandler vi din ansøgning:
Når vi modtager din ansøgning, bliver den sendt videre til den relevante afdeling, som du er interesseret i. Der vil typisk gå 1-2 uger fra vi har modtaget din ansøgning til du hører fra os.  

Hvis du ønsker, at vi gemmer din ansøgning i 6 måneder i vores job-kartotek, skal du markere din accept nederst på siden. Ønsker du ikke, at vi gemmer din ansøgning vil den blive slettet senest en uge efter modtagelsen.

PRIVATPOLITIK FOR ANSØGNINGER - Denne politik er formuleret til at give information om ID®'s behandling af personoplysninger i forbindelse med alle typer applikationer. Dataansvarlig: ID® er 'dataansvarlig' med hensyn til lovgivningen om databeskyttelse. Enhver forespørgsel relateret til personlige data kan rettes til ID®'s HR-afdeling. Formål: Dine oplysninger behandles og bruges i forbindelse med rekruttering af potentielle kandidater til job hos ID®. Behandling og retsgrundlag: Personoplysninger vedrørende ansøgere behandles i overensstemmelse med Datatilsynets retningslinjer. Der kræves ikke samtykke for at behandle disse oplysninger, hvor behandlingen er nødvendig til formålet. Hvis ID® ønsker at gemme applikationen til senere brug, kræver dette ansøgerens samtykke. Lagring og adgang til data: Personlige data gemmes på en ekstern server hos vores it-udbyder under sikre forhold. Kun relevante ledere og HR-afdelingen har adgang til informationen samt it-administratorer. Ansøgninger fra afslåede kandidater opbevares i seks måneder, hvis der gives skriftligt samtykke til dette. Rettigheder: Ansøgere har ret til adgang til personoplysninger, som virksomheden besidder, og til at få rettet oplysningerne. Personoplysningerne skal videregives af virksomheden så hurtigt som muligt og normalt inden for fire uger efter modtagelse af en anmodning. Når oplysningerne er videregivet, kan ansøgeren muligvis ikke anmode om tilsvarende oplysninger i mindst seks måneder. Ansøgerne kan når som helst trække deres samtykke tilbage. Klager: Hvis en ansøger ikke er tilfreds med virksomhedens behandling af personoplysninger, kan de indgive en klage til vores HR-afdeling. Hvis dette ikke fører til en tilfredsstillende løsning, kan der indgives en klage til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse findes på www.datatilsynet.dk.
keyboard_arrow_up