keyboard_arrow_down

 

 

 

GODE MEDARBEJDERFORHOLD
ER VIGTIGE FOR OS

Læs mere om at arbejde hos ID® herunder

 

Hos ID® bliver du en
del af et stort fællesskab

OM ID®

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.

Når du arbejder hos ID® bliver du del af et stort fællesskab, og gode arbejdsforhold er vigtige for os.

Som medarbejder tilbyder vi morgenmad, fri frugtordning og frie drikkevarer.

 

PERSONALEFORENING


ID® Identity har en aktiv personaleforening, hvis formål er at styrke det sociale fællesskab og dyrke fælles interesser. Der arrangeres løbende faglige, sociale og kulturelle arrangementer for personalet på tværs af afdelingerne.

Fællesskabet med kolleger i andre omgivelser og på andre måder end i hverdagen gavner samarbejdet på arbejdspladsen og anses som en vigtig aktivitet og bidrag til fællesskabet.

PNESIONSOPSPARING & FORSIKRING

ID® tilbyder en pensionsordning samt sundhedsforsikring med mulighed for forsikring mod tab af erhvervsevne, hospitalsbehandling, kritisk sygdom, dækning i forbindelse med død med videre.

Er du interesseret?
Så læs mere om et job hos ID® herunder
 

Karriere hos ID®

 

keyboard_arrow_up