KATALOGER

Gå på opdagelse i vores kataloger & bliv inspireret

Hovedkatalog & highlights

HOVEDKATALOG
Corporate Wear med et stilfuldt, klassisk og tidløst design til alle brancher. Vi hjælper jer med at styrke identiteten og fællesskabet.    

Se kataloget  Bestil katalog

THE HIGHLIGHTS
En komplet samling af de mest populære ID® styles og 2021 nyheder. Mere end 50 siders tidløs Corporate Wear isnpiration. 

Se 'the highlights'

COLOURED PAGES
Gå på opdagelse i de fem nye 'Coloured pages', hvor I kan opleve nogle af bestseller farverne samt de nye tidløse 2021 farver. Bliv inspireret til at finde jeres identitet's farve.

Se 'Coloured pages'

Brands by ID®

GEYSER BY ID®
Meget mere end sportswear. GEYSER by ID® er Active Wear udviklet til en aktiv livsstil. Et aktivt liv stiller høje krav til både komfort, bevægelsesfrihed og funktionalitet. Det er de små detaljer, der gør hele forskellen.

SE BROCHUREN  Bestil katalog

SEVEN SEAS BY ID®
Skjorter til forretningsmøder, fritid eller aftenarrangementer. Seven Seas by ID® tilbyder skjorter skabt til hverdagen til både mænd og kvinder. Kvalitetsmaterialer og håndværk er i fokus. 

Se brochuren  Bestil katalog

PRO WEAR BY ID®
Hårdt arbejde kræver tøj, som er designet til bevægelse og slid. PRO Wear by ID® er svaret for medarbejdere, der er aktive i deres arbejde og hvor tøjet skal kunne modstå industriel vask.

Se brochuren

Styrk jeres identitet

PRIVATE LABEL
Hvad enten I ønsker at designe jeres helt egen style i samarbejde med vores designteam eller blot tilpasse dele af produktet, så har vi en løsning, der passer til jer.

Se brochuren

FORENINGSBROCHURE
Et godt fællesskab handler om at løfte i flok og dele sejre. For som skolekammerater eller foreningsmedlemmer handler det ikke om, hvad der adskiller os, men om de mål og den hverdag, vi har tilfælles.  

Se brochuren

CROSS THE SEASONS - OUTERWEAR
Overtøj fra ID® er altid stilsikkert og præsentabelt. Det er også skabt til professionel brug. Vores orvertøj findes med tapede sømme, kvalitetslynlåse og mange andre gennemtænkte detaljer. 

Se brochuren

Bæredygtighed

THE RIGHT CHOICE
En lille finurlig håndbog der sætter fokus på ID®’s vinkel på nøgleord som kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed.  

Se håndbogen

COMMUNICATION ON PROGRESS REPORT 2021 (EN)
Læs vores årsopgørelse, der beskriver de handlinger og resultater, vi arbejder med for at integrere UN Global Compact i vores forretningsstrategi.

Se rapporten

ID® CODE OF CONDUCT
Hos ID® arbejder vi med virksomhedens ansvar på baggrund af FNs Global Compact og dets ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Se brochuren

keyboard_arrow_up