FÆLLESSKAB ER VORES MÆRKESAG

ID® er involveret i en lang række af forskellige aktiviteter inden for sport, kultur og socialt ansvar. Alle områder, hvor fællesskabet spiller en vigtig rolle.

 

FÆLLES MØDESTEDER

Vi bidrager aktivt til Team Tvis Holstebro Håndbold samt flere klubber og organisationer i og omkring lokalområdet.

KulturPerlen er en vigtig kulturinstitution i Holstebro, et fælles mødested for mange, og et spændende sted for kulturelle oplevelser.

 

FÆLLES LIVSGLÆDE  

Vi er stolte af at kunne fortælle, at ID® igen i 2021 støtter Danske Hospitalsklovne med en donation, som bl.a. skaber et hjerterum fuld af leg og magi for indlagte børn i Danmark.

Målet er at styrke de indlagte børns livsglæde og livsmod og således hjælpe dem med at komme igennem sygdomsforløbet.

 

FÆLLES ANSVAR  

ID® har omlagt 100 % af vores el-indkøb til vedvarende og CO²-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.

ID® vil gerne tage initiativ til at fremme større miljømæssig ansvarlighed, som skal være til gavn i vores fælles hverdag.

 

SOCIALT ANSVAR

Social ansvarlighed er en stor del af vores værdigrundlag. Vi har i en årrække bidraget til en slumskole i Dhaka, Bangladesh gennem GLP Foundation, så børn i den tidlige skolealder får en god start på deres skolegang.

Bangladesh er et land fyldt med kontraster, og halvdelen af befolkningen lever under meget beskedne kår. ID® har besøgt skolen flere gange og det er givende at se, hvordan foreningens arbejde gør en forskel.

keyboard_arrow_up