REGISTREREDE VAREMÆRKER

ID®, ID® Identity logo og ID®TECH er registrerede trademarks tilhørende Rexholm A/S© 2018 Rexholm. Alle rettigheder forbeholdt. 06/2018

 

BRUG AF ID® BILLEDER

Hos ID® tror vi på, at et godt billede siger mere end 1000 ord. Vi er derfor glade for, at du anvender vores billeder i din markedsføring.

Der er mulighed for at hente billeder fra vores imagebank. Her kan billederne downloades gratis, og må kun benyttes i henhold til den gældende markedsføringslov omkring offentliggørelse af billeder.

Alle ID® billeder, som er tilgængelige i "Download Manager" kan anvendes til almindelig annoncering. Almindelig annoncering vil sige annoncer i kataloger og websites. Ønsker du at anvende billederne i andre sammenhænge, beder vi dig kontakte kundesupport på tlf.: 9749 2144.

 

HOLD DIG OPDATERET

Det er vigtigt, at du løbende holder dig opdateret omkring, hvilke billeder du kan anvende i din markedsføring. Billeder, der ikke længere vises på www.id.dk må ikke benyttes af hensyn til brugsrettighederne. Enhver overtrædelse sker på eget ansvar. Bestemmelserne gælder udelukkende model- og imagebilleder.

Ønsker du yderligere information omkring vores billeder eller er du i tvivl omkring brugen af dem er du altid velkommen til at kontakte kundesupport på mail eller på tlf.: +45 9749 2144. I vores ”Download manager” og www.id.dk finder du udover packs, imagebilleder også stregtegninger og kampagner.

Download manager

 

WWW.ID.DK - ID® SHOP

www.id.dk administreres af ID® Identity og må ikke kopieres. Evt. kopiering vil blive betragtet
som en misligholdelse af samarbejdet, og vil føre til ophævelse af samarbejdet.

 

keyboard_arrow_up