JEG VIL GERNE KØBE

 

1. Hvornår modtager jeg mine varer?
Så snart du har afgivet din ordre modtager du en e-mail bekræftelse. Ordrer, der er afgivet inden klokken 12.00 på hverdage og hvor de bestilte varer er på lager, afsendes altid samme dag. Ordrer afgivet andre dage (weekender, helligdage og andre lukkedage) afsendes førstkommende hverdag.

2. Varen er udsolgt, hvad gør jeg?
Vi er lagerførende i stort set hele vores produktsortiment. Enkelte varer kan desværre være midlertidige udsolgte grundet stor popularitet, kampagner eller sæson. Der er altid andre alternativer at udforske, og du er velkommen til at kontakte kundesupport, hvis du ønsker hjælp til at finde det rette alternativ.

3. Hvor kan jeg se udgående varer?
Alle udgående varer er samlet i “Outlet”. Bemærk, at indholdet hele tiden opdateres, og det ikke kan garanteres, at alle farver og størrelser er tilgængelige i alle styles.

4. Hvilken størrelse skal jeg vælge?
Vi har udarbejdet en størrelsesguide, så du er sikker på den rigtige størrelse fra starten. Størrelsesguiden er udtryk for en række standard målemetoder, og der kan forekomme mindre afvigelser i størrelserne. Alle målangivelserne er i centimeter. ID® målskema og størrelsesangivelser forudsætter korrekt vask og tørring af produktet.

Se ID® størrelsesguide her

5. Kan jeg få logo eller tryk på ID® produkter?
Stort set alt det profiltøj vi producerer bliver efterfølgende trykt, printet eller broderet på. ID® Service er vores afdeling for videreforarbejdning af corporate wear. Læs mere her, hvad vi tilbyder dig inden for transfer, badge, chip, stregkoder eller anden dekoration, der påføres ved opvarmning.

6. Er det muligt at få specialdesignet corporate wear?
Ja! Har du ønsker til specialdesignede produkter udvikler vores team af erfarne designere, indkøbere, kvalitets- og logistikfolk i samarbejde med dig specialløsninger, der er tilpasse dine behov. Læs mere om ID® Direct her

 

Kunne du ikke finde et svar på dit spørgsmål?
Så sidder salgssupport klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på +45 97 49 21 44 eller skriv
til support@id.dk

keyboard_arrow_up