keyboard_arrow_down

JERES UNIKKE
PRIVATE LABEL DESIGN

Små mængder og kun 8 ugers levering, når
I vælger en custumized Private Label løsning.  

SE MULIGHEDER

FAST TRACK

Levering ca. 8 uger

'Fast Track' er for jer, der ønsker små fleksible løsninger og hurtig levering. Her kan I tilpasse Corporate Wear med jeres branding ud fra kendte, klassiske ID® styles.

check Customized klassiske ID® styles

check Eget navn/brand i nakke-label

check Vælg mellem 32 pre-udvalgte styles

check 8 ugers leveringtid fra godkendt design

check Min. ordre: 300 stk. pr. style


SE MERE

YOUR DESIGN

Levering ca. 18 uger

'Your design' er for jer, der ønsker helt unikke Private Label styles, designet og brandet præcis til jeres ønsker og behov. I har alle muligheder indenfor valg af detaljer og materialer. 

check Design jeres egne unikke styles

check Eget navn/brand i nakke-label

check Mulighederne er uendelige

check 18 ugers leveringstid fra godkendt design

check Min. ordre: 500 stk. pr. style
 

SE MERE

REFERENCER - VI KAN OGSÅ HJÆLPE JER


FTZ Autodele & værktøj

 "Vi er blevet taget godt i hånden i processen. ID® har været lydhør overfor vores tanker, ønsker og behov. Vi har selv haft stor indflydelse på designet godt hjulpet på vej af ID®. Der var et godt samspil mellem FTZ og ID®, og det har været spændende, at vi selv har fået lov til at sætte vores eget præg på tøjet." - Jeanette Hindsgavl, Marketing koordinator, FTZ.


Wiley X

I samarbejde med ID® fik Wiley X deres egen unikke Private Label-kollektion bestående af en softshell jakke, poloshirt, T-shirt og en cap. Ønsket var en kollektion med et råt og maskulint udtryk - med en mørkegrå bundfarve og et twist af lysegrønne detaljer, og det fik de. Tøjet bæres nu af Wiley X’s medarbejdere og skaber en følelse af fællesskab samt sælges også som merchandise.

 


Lillebælt Halvmarathon

Lillebælt Halvmaraton er en løbebegivenhed i Danmark med start- og mållinje i Middelfart og krydser den gamle Lillebæltsbro. I adskillige år har ID® hjulpet Lillebælt Halvmarathon med at designe deres funktionelle T-shirts til alle de seje løbere. Fælles for alle T-shirtene er, at de er designet til bevægelse, de skiller sig ud med deres stærke farver og marsvinet, som er et stærkt symbol på løbeventet.

 

TRYGHED I SAMARBEJDET

1 REALISER CORPORATE DRØMMEN: De ønsker I har til jeres Private Label, vil vi gøre alt for at imødekomme. Vi stiller med et team af erfarne designere, indkøbere, kvalitets- og logistikmedarbejdere.

2 DE RIGTIGE KOMPETENCER: Som kunde hos ID® får I adgang til attraktive indkøbsmuligheder hos vores netværk af producenter. Det giver jer sikkerhed for, at jeres varer er indkøbt med øje for både omkostningseffektivitet samt social og miljømæssig ansvarlighed. 

3 STYRK JERES IDENTITET & FÆLLESSKAB: Sammen designer vi jeres Private Label Corporate Wear, der styrker jeres identitet og fællesskab. Vi tror på, at det at være klædt til samarbejde motiverer os til at yde det ekstra.

4 ANSVAR ER NOGET VI TAGER SAMMEN: Vi tager vores ansvar som tøjproducent alvorligt. Derfor har vi formuleret en 'Code of Conduct', der stiller krav til vores leverandører og samarbejdspartnere. Alle vores produkter er etisk ansvarlige.

Skal vi hjælpe jer videre?

At bestille Private Label skal være nemt, enkelt og trygt. Hvert år leverer vi Private Label kollektioner både til inden- og udenlandske kunder. Send os en besked eller ring til os på +45 97 49 21 44, så hjælper vi jer videre i processen. Alle beskeder besvares indenfor 24 timer. 

keyboard_arrow_up