keyboard_arrow_down

PERFORMANCE & FREEDOM OF MOVEMENT

Design af højkvalitets sportswear til sportsentusiaster har altid været vores udgangs- punkt. I dag er GEYSER by ID® meget mere end sportswear. Vi begyndte at nytænke, hvordan vi kunne imødekomme alle aspekter af det aktive liv. Derfor er GEYSER by ID® Active Wear udviklet til en aktiv livsstil. Feel the difference!

Se udvalget

 

THE ACTIVE
INGREDIENT

Et aktivt liv stiller høje krav til komfort og funktionalitet. Det er let at gøre Active Wear kompliceret, men det er svært at gøre høj performance og god komfort enkel.

GEYSER by ID® har gjort det enkelt for jer. Det er de små detaljer, der gør forskellen og er med til at give den totale komfort og bevægelsesfrihed. Vi kalder det ‘The active ingredient’.

 

 

Run, win, repeat

It's all in the details

"Jeg har et mål - jeg vil etablere mig i den absolutte verdenselite i cross-triatlon"

Jens Emil Sloth Nielsen er ikke bange for at sætte ambitiøse mål. Han har sat sig et mål, som bliver en rejse, der kan tage ham og hans mountainbike til storslåede steder rundt om i verden.

LÆS HELE JENS EMILS HISTORIE

SEAMLESS
ACTIVE WEAR

En kollektion uden syede sømme, giver optimal komfort. Designet i recycled polyester. Seamless er svedtransporterende og hurtigttørrende.

#LETSCARETOGETHER
I rækken af flere kommende bæredygtige produkter fra ID® introduceres nu GEYSER by ID® Seamless serien i recycled polyester, et mere miljøvenligt materiale, der stammer fra genbrugsplast.

Introduktionen sker i forlængelse af vores konti-nuerlige arbejde henimod at tage større ansvar for vores indflydelse på mennesker og miljø, uanset hvor i verden vi producererer vores produkter. Sammen kan vi reducere CO2 og minimere affald.

Budskabet er enkelt #letscaretogether.

SE KOLLEKTION

POPULÆRE GEYSER BY ID® KATEGORIER

T-shirts & polo

Trøjer

Jakker & Veste

keyboard_arrow_up